online

0 800 210 028

Задача: домашня вечірка

Кухонна техніка для домашної вечірки

Формат домашніх вечірок поступово набирає обертів. У мережі можна знайти сотні цікавих ідей, варіантів декору та аксесуарів. Ми зібрали для вас 3 гаджети,  що допоможуть вам в організації власної вечірки та просто стануть корисним доповненням на кухні.

Попкорница для вечора кіно

У світі так багато цікавих фільмів, які ви ще не подивилися. Чому б не розділити цей процес з друзями на домашній кіновечірці? Влаштуйте спільний вечір кіно у приємній атмосфері.

Ніяких гучних сусідів по ряду та набридливої ​​реклами перед початком фільму. Тільки домашній затишок й друзі. Можна влаштувати вечірку в стилі премії Оскар з голлівудським шиком та переглядом картин, що отримали заповітну статуетку. Або навіть цілий кіномарафон, обираючи новий жанр щовечора.

Звичайно в цій справі не обійтися без важливого елемента — попкорну. Машина для попкорну проста у використанні та дозволить вам експериментувати зі смаками хрусткої кукурудзи. Наприклад, ви можете придумати свій авторський смак, який стане однією з фішок вашої домашньої кіновечірки.

1080x900 220567 popcorn - копия.jpg t_news

Фритюрниця для американської вечірки

Дух свободи, популярна у всьому світі музика та впізнавана "fast food" культура. Проведіть власну вечірку з обов'язковою частиною американського фаст-фуду — хрусткою картоплею фрі домашнього приготування.

Для цього вам знадобиться: картопля, сіль, масло та фритюрниця з нашого каталогу. Під час подачі можна додати декілька соусів, які по-різному розкриють смак вашої закуски.

Ідеальний тандем картоплі складуть бургери, але вони складніші для домашнього приготування. Особливо, якщо ви плануєте вечірку на велику компанію. Тому якщо не хочете возитися з бургерами — прихопіть бутербродницю в компаньйони. В інтернеті можна знайти величезний вибір рецептів сендвічів на будь-який смак, приготування яких займе не більше п'яти хвилин.

Вафельниця для атмосфери Відня

Відень це вишукана архітектура, розмірений ритм життя та, звичайно, легендарні вафлі. Приготувати найсмачніші у світі вафлі самостійно вам може вафельниця.

Вечірка з австрійською ноткою підійде більше як тепла зустріч друзів з витонченими частуваннями. А також буде відмінною концепцією для романтичного вечора.

Готуючись до вечірки можна піти класичним рецептом або придумати свій (що навіть краще). Будуть вафлі солодкими, солоними, з фруктами або сиром — вирішувати лише вам.

1080x900 220565 Wafl.jpg t_news

Що ще не завадить для вечірки?

Термопот 

Не забудьте про напої для гостей. Якщо планується масштабна вечірка з гарячими напоями: пунш, какао, чай — подбайте про збереження необхідної температури. Адже куди приємніше спілкуватися з друзями, аніж постійно тримати в голові нав'язливу думку про захололий глінтвейн, наприклад.

Сушарка для фруктів та овочів

Сьогодні модно бути здоровим, тому все більше людей відмовляються від «шкідливих» снеків, замінюючи їх натуральними. Як варіант — сушені фрукти. Вони не лише корисні, але і виглядають дуже естетично.

Окрім частувань сушені фрукти можна додавати в сніданки, тому стояти без діла сушарка точно не буде.

У нашому каталозі можна купити всю згадану кухонну техніку, а також обрати щось ще. Раптом ви давно шукали млинницю, хлібопічку або цілий багатофункціональний комбайн.

І пам'ятайте, немає золотого правила вдалої домашньої вечірки, адже кожен раз будуючи плани ми отримуємо зовсім інший результат. Але це не завжди погано. Тому експериментуйте з оформленням, концепцією та частуваннями для своєї вечірки.

1080x900 220568 dry.jpg t_news

А ми своєю чергою допоможемо вам знайти всю необхідну техніку за доступними цінами.

Дивіться також:

Корисна техніка для дому
Корисна техніка для дому

та як придбати її вигідно разом з «Техноскарбом».

Техноблог

20.03.2020

1491

Тимчасові зміни режиму роботи магазинів «Техноскарб»
Тимчасові зміни режиму роботи магазинів «Техноскарб»

Як будуть працювати магазини під час карантину.

Новини мережі

18.03.2020

3139

Долар зростає, але ми тримаємо ціни. Купуй зараз!
Долар зростає, але ми тримаємо ціни. Купуй зараз!

З 12.03.2020 по 31.03.2020 (включно), в мережі магазинів «Техноскарб» діє унікальна акція «Долар зростає, але ми тримаємо ціни».

Акції

13.03.2020

5553

Найбільш очікувані новинки 2020 року
Найбільш очікувані новинки 2020 року

Про них говорять давно, багато та з нетерпінням чекають офіційного виходу.

Техноблог

06.03.2020

1203

Зустрічаємо весну з акцією «-18%»
Зустрічаємо весну з акцією «-18%»

та запускаємо спеціальну акцію «-18%», щоб Ви змогли порадувати себе та своїх близьких гідними подарунками.

Акції

04.03.2020

3391

Забирайте товар, а сплачуйте потім!
Забирайте товар, а сплачуйте потім!

З новою послугою "Оплата частинами" від Монобанк, купувати техніку в "Техноскарб" - ще простіше.

Новини сайту

03.03.2020

3354